субота, 21 квітня 2018 р.

13 квітня учні 8-х класів КЗ «Царичанська ЗОШ І – ІІІ ступенів» скористались запрошенням і відвідали Коледж  ракетно-космічного машинобудування ДНУ ім.. О. Гончара. До зустрічі гостей в навчальному закладі готувались заздалегідь. До кожної групи, що прибула, був наданий екскурсовод із кращих студентів технікуму. Наш гід Артем грамотно і цікаво провів екскурсію по коледжу. Ми відвідали музей ракетобудування, де побачили моделі ракет, літаків, супутників.












Потім в аудиторії нам показали документальний фільм «Ранок Ю Гагаріна перед стартом», презентацію про розвиток космонавтики в країні.



























Наступна екскурсія проведена викладачем  коледжу Лазаревим Ігорем Вікторовичем в ангарі, де зберігається модель балістичної ракети в розрізі. За допомогою цієї ракети Р36орб орбітальний блок 8ФО21 виводився на оріту, запускалися штучні супутники Землі серії космос.  Після захоплюючої подорожі в світ ракет наш учень Цуканов Олександр «засипав» запитаннями Ігоря Вікторовича.

Потім була цікава екскурсія головним корпусом. Додому поверталися в піднесеному настрої, хотілося поділитися враженнями. 

Немає коментарів:

Дописати коментар